Το κρουαζιερόπλοιο OCEANA έπιασε λιμάνι στην Πάτρα και βαπτίστηκε σε QUEEN OF THE OCEANS

Εκτεταμμένες εργασίες χρωματικών διακριτικών και ονόματος

Στο λιμάνι της Πάτρας κατέπλευσε την περασμένη Παρασκευή το κρουαζιερόπλοιο «Oceana», που ανήκει στην P&O Cruises, θυγατρική της Carnival, του μεγαλύτερου ομίλου κρουαζιέρας στον κόσμο.
Στο «Oceana», επιβαίνουν μόνο τα μέλη του πληρώματος, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται στο τραπέζει ακόμη και η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ζωηρό ενδιαφέρον έχει εκφράσει ο ναυτιλιακός όμιλος της οικογένειας Ηλιόπουλου. Κύκλοι της εταιρείας φέρονται να αποκλείουν την αγορά κρουαζιερόπλοιου, αλλά να δέχονται πως υπάρχει σκέψη σύμπραξης με την P&O Cruises, με σκοπό τη διαχείριση του πλοίου από μέρους της ελληνικής εταιρείας που εδρεύει στην Ελλάδα και γνωρίζει τις θάλασσες και τα νησιά της.

Το πλοίο, το οποίο είναι 20 ετών και μπορεί να φιλοξενήσει 2.200 επιβάτες, κατέπλευσε στην Πάτρα από το λιμάνι του Πειραιά, απ’ όπου πέρασε από  επιθεώρηση. Το πρωί της Τετάρτης διαπιστώθηκαν εργασίες αλλαγής των διακριτικών στην πλώρη του τεράστιου κρουαζιερόπλοιου, απ’ όπου αφαιρέθηκαν τα βρετανικά χρώματα και επίσης καλύφθηκε με μπογιά το όνομα OCEANA ενώ γράφτηκε το νέο όνομα του πλοίου. Αυτό θα είναι στο εξής QUEEN OF THE OCEANS (Βασίλισσα των ωκεανών).

Πηγή: thebest.gr

Form of Interest

Please fill out the interest form below


Job Type

Load Type & Dimensions

Work Location / Route

Time Period

Comments & File Attachments

CAPTCHA image

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα ενδιαφέροντος


Είδος Εργασίας

Είδος Φορτίου & Διαστάσεις

Τοποθεσία/Διαδρομή Εργασίας

Χρονικό Διάστημα

Παρατηρήσεις & Επισύναψη Αρχείων

CAPTCHA image
go-to-top