Υψηλότερη πλατφόρμα εναέριας εργασίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία Χρυσανθόπουλος, μια ελληνική εταιρεία που ειδικεύεται στην ανύψωση και στις ειδικές μεταφορές, έχει παραλάβει μια πλατφόρμα εναέριων εργασιών 90 μέτρων, Bronto S90HLA. Υπάρχουν περίπου 50 εναέριες πλατφόρμες Bronto σε όλη την Ελλάδα, πολλές από τις οποίες χρησιμοποιούνται από τις πυροσβεστικές υπηρεσίες. Η εταιρεία Χρυσανθόπουλος έχει δύο προηγούμενες Brontos, ένα S62MDT 62 μέτρων και S70MDT 70 μέτρων. Η πρόσφατη προσθήκη, S90HLA, είναι η υψηλότερη εναέρια πλατφόρμα στη χώρα.

Η ιστορία μας με την πρώτη εναέρια πλατφόρμα Bronto ξεκίνησε το 2012 και με τη νέα μας αγορά Bronto S90 HLA, εδραιώνει τη θέση μας στον τομέα της εργασίας σε υψηλά επίπεδα σε ανανεώσιμες πηγές και σε άλλες βιομηχανίες επίσης. Η Bronto Skylift είναι ο ηγέτης στην αγορά υδραυλικών πλατφορμών που παρέχουν ασφαλείς και αποτελεσματικές λύσεις και είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρήκαμε έναν συνεργάτη στον οποίο μπορούμε να βασιστούμε. Και αυτή είναι η φιλοδοξία μας, να συνεχίσουμε.

CEO Konstantinos Chrysanthopoulos

Το πρόσφατο S90HLA παραδόθηκε από τον τοπικό διανομέα, LKW Lift Iberica, ως προϋπάρχον μηχάνημα από την Ισπανία, το αρχικό έτος κατασκευής είναι το 2008. Η μονάδα είναι τοποθετημένη σε πλαίσιο MAN TGA 10 × 4 και διαθέτει ύψος εργασίας 90m, μέγιστο οριζόντιο 32m προσέγγιση και ένα ασφαλές φορτίο εργασίας 440kg. Το καλάθι εργασίας έχει δυνατότητα επέκτασης έως 3,8m πλάτος και διαθέτει ενσωματωμένη παροχή για 200bar νερό/αέρα, καθώς και υδραυλικές πρίζες.
Με τόσο μεγάλη διάρκεια ζωής, δεν είναι ασυνήθιστο ότι οι εναέριες πλατφόρμες του Bronto έχουν πολλούς ιδιοκτήτες κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Όταν διατηρείται σωστά, το Bronto μπορεί να εξυπηρετήσει αξιόπιστα για δεκαετίες. Το LKW Lift βοηθά τους Ισπανούς πελάτες να ανανεώσουν τους στόλους τους στο Bronto, βοηθώντας να πουλήσουν τον προϋπάρχοντα εξοπλισμό και σε άλλες χώρες.

Πηγή: brontoskylift.com

vertikal.net

Form of Interest

Please fill out the interest form below


Job Type

Load Type & Dimensions

Work Location / Route

Time Period

Comments & File Attachments

CAPTCHA image

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα ενδιαφέροντος


Είδος Εργασίας

Είδος Φορτίου & Διαστάσεις

Τοποθεσία/Διαδρομή Εργασίας

Χρονικό Διάστημα

Παρατηρήσεις & Επισύναψη Αρχείων

CAPTCHA image
go-to-top